Inschrijven

Voor de voorwaarden van inschrijving zie de tekst onderaan deze pagina!

  Uw adres (verplicht)

  BIJ KINDERLES:

  Algemene Voorwaarden Studio Zip

  1.Inschrijving en deelname lessen
  * Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst van het formulier.
  * Deelname aan een cursus of les is pas mogelijk nadat het lesgeld is betaald.
  * De cursist kan geen rechten ontlenen aan het insturen van het inschrijfformulier. Per e-mail ontvangt de cursist bevestiging van plaatsing.
  * Door aanmelding voor een cursus of les gaat de cursist akkoord met het gebruik van zijn of haar persoonsgegevens voor het toezenden van de nieuwsbrief. De gegevens worden niet ter beschikking gesteld aan derden. De cursist heeft steeds het recht op inzage en verbetering en verwijdering uit het bestand.
  * Door aanmelding van een cursus of les gaat de cursist akkoord met deelname aan de whatsapp groep van de les waaraan deze gaat deelnemen.
  * Het is alleen in overleg en uitdrukkelijke toestemming mogelijk lessen in te halen door verzuim door ziekte of vakantie door de cursist.

  2.Betalingsvoorwaarden
  * Cursist betaald 1 maand borg bij aanvang van de les. Dit bedrag wordt bij opzegging verrekend met de laatste maand.
  * De betaling van de doorlopende naailes dient voor het begin van de maand op onze rekening zijn bijgeschreven. Als het op de 7e van de maand nog niet is overgemaakt gaan wij over tot het plaatsen van cursisten van de wachtlijst.
  * Indien het lesgeld uiterlijk 2 weken voor aanvang van de les of cursus niet op onze rekening is bijgeschreven gaan wij over met het plaatsen van mensen van de wachtlijst. Ons bankrekeningnummer is NL06TRIO0784713731.

  3.Annulering en opzegging lessen
  * Bij annulering tot twee weken van te voren ben je 20% van het lesgeld verschuldigd. Bij annulering tot één week van te voren ben je 50% van het lesgeld verschuldigd. Daarna is restitutie niet meer mogelijk. Ziekte en verzuim geeft géén recht op gedeeltelijke of gehele restitutie van het lesgeld.
  * De looptijd voor doorlopende lessen is minimaal 3 maanden. De opzegtermijn is 1 maand.
  * Studio Zip behoudt zich het recht voor om te allen tijde zonder opgaaf van redenen cursisten te weigeren. In dat geval wordt eventueel reeds betaald cursusgeld waarvoor nog geen cursus is genoten, gerestitueerd.

  Privéles
  * Bij privéles heeft de cursist het recht de gemaakte afspraak tot 24 uur van te voren in overleg te verplaatsen. Bij annulering of verzoek tot verplaatsing binnen 24 uur ben je 20% van het totaal overeengekomen bedrag voor die afspraak verschuldigd.

  Schoolvakanties
  * Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen voor alle groepen. In de zomervakantie is er een aangepast lesrooster voor volwassenen. Kinder- en jeugdlessen gaan niet door in de zomervakantie.

  Overzicht schoolvakanties:

  Zomervakantie 13 juli t/m 25 augustus 2024
  Herfstvakantie 26 oktober t/m 3 november 2024
  Kerstvakantie 23 december 2024 t/m 5 januari 2025
  Voorjaarsvakantie 22 februari t/m 2 maart 2025
  Meivakantie 26 april t/m 4 mei 2025
  Goede vrijdag 18 april 2025
  Pasen Zondag 20 april en maandag 21 april 2025
  Koningsdag Zaterdag 26 april 2025
  Bevrijdingsdag Maandag 5 mei 2025
  Hemelvaart Donderdag 29 mei 2025
  Zomervakantie 19 juli t/m 31 augustus 2025

  Voor de voorwaarden van de Ooievaarspas klik hier…

  Wil je naailes volgen? Contacteer ons dan via mail info@studiozip.nl om te vragen wat de mogelijkheden zijn. (in de zomer zijn we open)

  Binckhorstlaan 36 C362 2516BE Den Haag

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze workshops en masterclasses!

  We spammen niet! Je kan je elk moment afmelden.