Workshops

We bieden verschillende cursussen en workshop aan naast onze reguliere lessen.
Hiervoor nodigen we gastdocenten uit om zo ons aanbod voor onze cursisten te blijven uitdagen en nieuwe technieken aan te bieden.

Moulage Workshop

Deze moulage cursus bestaat uit een beginners- en een gevorderden serie van 4 en 5 lessen van 3 uur, die elk afzonderlijk gevolgd kan worden.

Moulage is een speelse en sculpturale manier van ontwerpen en een eye opener op creatief vlak. Moulage betekent letterlijk het ‘vormen van een kledingstuk’ direct op de paspop, zonder eerst gebruik te maken van een patroon. De vorm die hierdoor ontstaat wordt erna op patroon gezet en uitgevoerd in materiaal naar keuze.

meer info….

Fashion Cursus

Heb jij interesse in mode en wil jij leren hoe je zelf je eigen kleding kunt ontwerpen? Dan is deze fashion cursus helemaal iets voor jou! In deze fashion cursus leer je je eigen modeontwerpen te maken en deze zelf te naaien. De fashion cursus is geschikt voor beginners die enige ervaring met de naaimachine hebben. In de fashion cursus ontwikkel je je eigen smaak en stijl.

meer info…

Naaitechnieken Cursus

Deze naaitechnieken cursus is bedoeld voor iedereen die al een beetje kan naaien, maar nog niet alle naaitechnieken beheerst. Tijdens deze cursus leer je alle meest voorkomende technieken die je nodig hebt om kledingstukken te maken. Met deze naaitechnieken cursus kan je thuis zelfstandig aan het werk met patronen, en tijdens de les alle obstakels onder de knie krijgen.

meer info…