Voorwaarden Ooievaarspas

Je Ooievaarspas is nu ook geldig bij Studio ZIP: 50% korting op al onze cursussen, workshops en naailessen!

Voorwaarden Ooievaarspas
Studio ZIP geeft 50% koring op alle cursussen, workshops en strippenkaarten aan houders van een Ooievaarspas. Je moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Je Ooievaarspas is nog geldig bij aanvang van de eerste les en niet geblokkeerd (je eigen bijdrage voor de pas moet zijn betaald, zie hier onder). Dit checken wij door je pas te scannen.
  • Jij bent de houder van de pas (pasfoto controle)
  • 50% van het lesgeld is overgemaakt op onze bankrekening 2 weken voor aanvang van de cursus of les
  • Indien blijft dat je pas geblokkeerd is of niet meer geldig dan dien je de resterende 50% van het lesgeld alsnog over te maken. Doe je dit niet dan kunnen wij je helaas geen toegang tot de les verschaffen.

Eigen bijdrage Ooievaarspas
Met de Ooievaarspas krijgt u korting op leuke activiteiten, zoals cursussen, sport en culturele uitjes. Sinds 2012 vraagt de gemeente hiervoor een eigen bijdrage van € 12,50. Dit bedrag verdient u met de Ooievaarspas snelweer terug! De eigen bijdrage geldt niet voor kinderen tot en met 17 jaar en voor volwassenen van 65 jaar en ouder. De gemeente kijkt naar uw leeftijd op 1 januari 2013.

Ooievaarspashouders tussen 18 en 65 jaar hebben van de gemeente een brief gekregen. Hierin staat hoe zij de eigen bijdrage kunnen betalen. Heeft u geen brief ontvangen of wilt u meer informatie?

Kijk dan op www.ooievaarspas.nl/bijdrage of bel naar:

– 070-353 7500 (inwoners van Den Haag)
– 14070 (inwoners uit Leidschendam-Voorburg)
– 070-326 1966 (inwoners uit Rijswijk)

www.ooievaarspas.nl

Regeling Kinderen Doen Mee
Per 1 september 2012 start het Kinderen Doen Mee- seizoen 2012-2013. Met deze regeling kunnen pashouders tot en met 17 jaar (meestal) gratis lid worden van 1 sport- en 1 culturele vereniging. Studio ZIP doet mee aan deze regeling.

Er wordt maximaal € 300,00 per jaar per pashouder per lidmaatschap vergoed. Geef bij ons zelf aan of u van deze regeling gebruik wilt maken. € 300,00 per jaar is een maximum, is het lidmaatschap goedkoper, dan kan het restant niet gebruikt worden voor een ander lidmaatschap!

In de periode september 2012- september 2013 kunt u, wanneer uw gratis korting gebruikt is, alleen nog 50% korting krijgen. De andere helft moet u dan zelf betalen.

LET OP: u kunt bij maximaal 1 sport- en 1 cultuurvereniging gebruik maken van deze regeling. Het is dus belangrijk dat u van te voren beslist bij welk lidmaatschap u het best gebruik kunt maken van deze regeling!

Voor een sport- of voor een culturele activiteit moet u vaak iets kopen. Voorbeelden van materialen zijn een zwempak, voetbalkleren, een twirlstok, schilderspullen of muziekinstrument. Voor onze cursussen stellen wij een pakket samen waarmee je thuis ook verder kunt gaan met naaien. Ooievaarspashouders tot en met 17 jaar uit Den Haag en Leidschendam-Voorburg krijgen deze materialen soms gratis. Je kunt bij ons een formulier invullen om een aanvraag bij stichting leergeld te doen.
Meer informatie:
Woont u in Den Haag? Neem voor meer informatie contact op met Stichting Leergeld Den Haag: 070-360 13 37 of www.leergelddenhaag.nl.

Woont u in Leidschendam-Voorburg? Neem voor meer informatie contact op met Stichting Leergeld Leidschendam-Voorburg: 070-780 33 76.

www.leergelddenhaag.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze workshops en masterclasses!

We spammen niet! Je kan je elk moment afmelden.