naaicafé Den Haag

NIEUW! : dagelijks naaicafé ma-vrij
Heb jij ook wel eens behoefte om buiten de les om geconcentreerd aan je naaiproject te werken maar lukt dat thuis niet of heb je de apparatuur of de ruimte niet? Kom dan naar ons naaicafé! Gezellig met andere cursisten zelfstandig werken aan je project.

Je kunt nu dagelijks bij ons in de studio binnenlopen tussen 9 en 17. Je kunt dan de hele dag  zelfstandig naaien voor maar €15,-. Je mag gebruik maken van de lockmachines, naaimachines, patroonpapier, patroonboeken etc. Er is altijd iemand aanwezig om te openen, sluiten, thee te maken en eventuele problemen met de lockmachines op te lossen. Er zal géén instructies over technieken gegeven worden, daarvoor kan je naar onze naailes komen.

Wil je maar een dagdeel komen werken in ons naaicafé of een paar uurtjes? Dat kan ook. De kosten hiervoor zijn €10,- en je mag dan maximaal 3 uur voor dit tarief komen werken.

Ook bieden wij aan dat je in de avond kan komen werken in het naaicafé. Dit is op bepaalde avonden tijdens de naailes. Geef van te voren aan de docente aan dat je voor het naaicafé komt en niet voor de reguliere naailes. Je kunt dan zelfstandig werken tegen gereduceerd tarief (€10,-) Let op de tijden, die zijn per avond verschillend. Het is alleen mogelijk op deze avonden en tijden omdat op de andere avonden al 2 groepen les hebben en de bezetting van de ruimte en de machines dan te hoog is.

kosten:(vooraf overmaken of contant gepast meenemen
hele dag of > 3 uur €15,-
dagdeel of < 3 uur €10,-
avond op ma 18:30-21:00 –> €10,-
avond op woe 19:00-21:30 –> €10,-
avond op do 19:30-22:00 –> €10,-
zaterdag tussen 11-15:30 > 3 uur €15,- < 3 uur €10,-
Laat ons liefst van te voren even weten dat je komt naar ons naaicafé!

 

inschrijven:

per email info@studiozip.nl

cropped-02.jpg

[vfb id=5]